Sunshine Award

Darlings Martina and Pamela have nominated me for a Sunshine Award! Tack finisar, jag ville verkligen ha en sån precis nu! Ni är inspirationskällor för mig med, och jag blir så rörd och glad! <3
I’m so humbled and happy to be part of this wonderful community that is the nail blogger niche. There is such care and humor and warmth here and I’m never leaving again.

Sunshine Award Nails

Regler/rules:
– Tacka den som nominerat dig / thank your nominator.
– Lägg ut utmärkelseloggan på din blogg /add the award logo to your blog.
– Dela med dig av 7 fakta om dig själv / share 7 facts about yourself
– Nominera 5 eller fler bloggar som inspirerar dig / nominate 5 or more blogs that inspire you.

I want to pass it forward to the following lovelies:
Sophia, who takes the most amazing photos and has an aura of cool dignity about her blog. I adore her taste too, it’s flawless!
Sanna, who is a true inspiration, a self made woman. When I was a new and nervous blogger, she put together a whole post with a beautiful collage of my best photos to recommend me to her readers and I was so shocked and moved I never properly thanked her! Tack Sanna, långt i efterskott! <3
Nadesjda, who has the most elegant hands and is a true artist, even though I only understand about one of five words she writes. Amazing photos!
My Little Vanities is run by a girl that has fascinated me since the first time I found her blog. Not only does she share NOTDs, but also snapshots of exactly the things I tend to take photos of, mostly local architecture of all types. I feel like I’m backpacking trough Estonia with every post she writes!
Sussie, who seems to be such a fun girl whose nail art always puts a smile on my face – and makes me reach for my brushes!

I’ll be consistent and  share my 7 facts in English:

 1. I love eating with my hands. Tapas, sushi, pickles, anything really! Did I mention dumplings?
 2. I’m fluent in Arabic.
 3. Sometimes I worry that people will perceive me as a snob or a stuck up, which I’m not! I’m just reserved by nature, I like observing situations before I dive into them. In reality I have a nasty sense of humor and have done weird stuff that people who only know me superficially wouldn’t accredit me for. Like buying goats.
 4. I’m a huge fan of Agatha Christie, specially her Poirot stories.
 5. I have iron-clad guts! My stomach brutally kills any bacteria that other people get really sick from. But when it comes to regular colds I’m a total weakling and get horrible fevers whilst whining like it’s typhoid or something. Maybe this means I’m built for a warmer climate?
 6. I love watching people pick flowers. They get such a calm and happy yet focused facial expression, have you noticed it?
 7. I’m a very organized person, and I don’t function when life is messy, be it my wardrobe or my economy or anything in between. That being said, I don’t usually organize things the traditional way and i suspect most people think I am very unorganized.

There are so many bloggers that inspire me and I wish I could nominate everyone! But that would make a very very long blog post. Instead, take a look at my blogroll above, it’s full of lovelies <3

https://monasmanifest.wordpress.com

4 thoughts on “Sunshine Award

 1. Åh, det är ju precis så jag är! Jag har ju organiserat, på mitt sätt. Alla kläder på golvet, alla nagellack på skrivbordet, alla viktiga papper i en hög. Jag har ju lagt det så för att jag ska veta var det är när jag ska plocka undan det. Eller något. Det här går ju inte ens att förklara! Jag förstår dig. Jag är organiserad i min lilla värld på mitt lilla vis, men för andra ser det ut som kaos. Men om jag skulle göra som andra gör när jag städar och organiserar, då hade det varit helt fullständigt oorganiserat. Jag hade inte hittat någonting!

  • Jamenvisst! man måste ju få göra på sitt sätt även om det verkar vara däng för en utomstående. Who cares, liksom? Organiserat kaos!

 2. Men åh, så rörd jag blir att du har skickat en award till mig! Tack så jättemycket, det känns orehört hedrande att få bli länkad till på denna snygga blogg och så fina ord du skriver om mig också, jag, lilla jag, kan ge någon ett leende på läpparna hade jag aldrig trott, så det var verkligen jättefint att höra.

  • Klart du ska ha award och länkas, kreativa medsyster! Jag dog lite när jag såg din dot-manikyr av Union Jack, för att inte tala om den prickiga svartvita – visst var den inspirerad av ett nattlinne? Älsk, liksom. Inspiration av det lilla i vardagen :) Det bästa jag vet ju!

Thanks for sharing your thoughts (och hej alla modersmålstalare) <3

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s