Daisy nail art

Hi all! Hope you’re having a nice weekend.
I’m celebrating my last Saturday out of work by picking nettles on the meadow by my house and playing around with my dotting tools. I adore walking barefoot in the grass, picking things to cook and to put in vases. There are no daisies yet though, so I made some of my own.

Nail art daisies

Daisy nail art

Yellow: China Glaze Lemon Fizz
Green: Essie navigate Her
White: Depend Art Liner

I will definitely try this again! With another base colour it might even be made office appropriate.
Thanks for reading!

17 thoughts on “Daisy nail art

  • Navigate her har blivit mitt mest använda gröna, inte helt oväntat :) Backups! Lemon Fizz har dock inte åldrats med värdighet, superklumpigt och kalkigt har det blivit. Finns nog bättre citrongula.
   Blommor! <3

 1. Vilka söta och vackra naglar, väldigt fin design! Jag måste bara säga hur mycket jag gillar din nya bloggdesign också (jag gillade den gamla också förstås), den ser mycket stilren och proffsig ut!

  • Vad glad jag blir att du gillar den nya! har jobbat jättemycket på den och haft så kul :) känns underbart att det tycks om, tack!

 2. Men åh så snyggt!! Jag är alltid så imponerad av dina nail arts. Alltid elegant och snygga färgval, men utan att bli för mycket. Önskar jag hade den talangen. :-)

  • Vad kl att du tycker det, jag älskar ju diskret nail art :) färgvalen tar ett tag att tänka ut kan jag säga… få se hur mkt ork jag kommer ha nu framöver med nya jobbet.

  • Å ja testa! Ska bli spännande att se. Ju kortare nagel desto pilligare blir det nog tyvärr, men jag tycker inte dina är så värst korta?

Thanks for sharing your thoughts (och hej alla modersmålstalare) <3

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s